پیدایش، سرمایه گذار استارت آپ شما

  • ۰
  • ۰

معنی استارتاپ ها

معنی استارتاپ چیست؟

امروزه بحث های مرتبط با موضوعات استارتاپ و کارآفرینی بسیار داغ است و از آنجایی که استارت آپ مفهوم جدیدی است و ممکن است بسیاری از افراد با معنی درست آن آگاهی نداشته باشند، در این مقاله بر آن شدیم به بررسی معنی استارتاپ بپردازیم.

استارتاپ یا استارت آپ برگرفته شده از کلمه انگلیسی startup یا start-up بوده و معادل فارسی شرکت نوپا و تازه تاسیس معنی شده است. برای استارتاپ معانی و تعاریف مختلفی وجود دارد که در اینجا به برخی از آنها اشاره میکنیم:

– واژه استارت آپ در دیکشنری وبستر به معنی یک کسب و کار جدید و نوپا است.

– تعریف استارتاپ با توجه تعریف استیو بلنک می توان استارتاپ ها را کسب و کار هایی در نظر گرفت که مدل کسب و کار خود را تعیین نکرده اند و  همچنین کسب و کار هایی که قابلیت تکرار پذیری و مقیاس پذیری را دارند.

– طبق تعریف استارتاپ در USSBA می توان گفت استارتاپ ها کسب و کار هایی هستند که بر پایه تکنولوژی راه اندازه شده است. همچنین این کسب و کار های نوپا از ظرفیت رشد بالایی برخوردارند و همین سبب می شود که تمایل زیادی به کسب سرمایه بیشتر نسبت به سایر کسب و کار ها داشته باشند.

 

 

 

آیا هر استارتاپی لزوما باید برپایه IT باشد، تا استارتاپ محسوب شود؟

با اینکه در تعریف معنی استارتاپ تاکید و الزامی بر اینکه مرتبط با حوزه IT و فن آوری باشند نیست، و لیکن از آنجایی که بیشتر استارتاپ ها و شتابدهنده ها، اخیرا در ارتباط با این حوزه بنا شده اند، لذا در تعریف و معنی استارتاپ گاهی به این نکته اشاره می شود که ترجیحا مرتبط با حوزه IT و فن آوری های جدید باشد. البته این را هم باید بدانیم که هنوز هم استارتاپ هایی وجود دارند که بر پایه تکنولوژی های نوین نبوده و سنتی عمل می کنند.
طبق گفته اریک ریس (نویسنده) استارتاپ به عنوان کسب و کاری شتاب دهنده که برای ارائه کالا یا خدمتی جدید و در شرایطی نسبتا مبهم بوجود آمده است تعریف شده است.

 

منبع:

https://peidaiesh.com/startup/%d9%85%d8%b9%d9%86%db%8c-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%b1%d8%aa%d8%a7%d9%be/

  • ۰۱/۰۳/۲۷
  • پیدایش 313

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی