پیدایش، سرمایه گذار استارت آپ شما

  • ۰
  • ۰

کلمه استارت آپ را همه جا می‌شنویم ولی این اصطلاح دقیقا چه تعریفی دارد؟

اصطلاح استارت آپ این روزها محبوبیت زیادی پیدا کرده ­است. روز به ­روز افراد بیشتری به کارآفرینی علاقه‌­مند می­شوند و تجارت خود را راه‌اندازی می­‌کنند. بنابراین، نهادهای بیشتری برای کمک به مشاغل جدید متمایل می­‌شوند. با این حال ممکن است هنوز هم افرادی باشند که درک درستی از آن نداشته باشند و بپرسند استارت آپ یعنی چه و دقیقا چه تعریفی دارد؟

واقعیت این است که نمی­‌توان مفهوم جامع و دقیقی برای استارتاپ عنوان کرد اما می­توان آن را به این طریق توضیح داد: استارت آپ یک شرکت نوپاست که توسط یک یا چند کارآفرین تاسیس شده ­است تا یک محصول یا خدمت منحصر به فرد تولید کنند و آن را به بازار عرضه کنند. اگرچه این گزاره صحیح است، اما کل فلسفه پشت این مفهوم را تعریف نمی‌­کند. بنابراین بایستی کمی موشکافانه به آن نگاه کنیم. قصد داریم در ادامه این مقاله به تعریف جامع و کاملی از استارت آپ برسیم. با ما همراه باشید.

تعاریف کلیدی استارت آپ

  • استارت آپ یک نوع سرمایه­ گذاری کارآفرینانه است که در جستجوی یافتن پشتوانه مالی کافی برای اجراست.
  • اولین چالش برای یک استارتاپ، اثبات اعتبار مفهوم استارت آپ به وام­ دهندگان و سرمایه­ گذاران بالقوه است.
  • استارت آپ ­ها همیشه پیشنهادهای ریسک­ داری هستند اما سرمایه ­گذاران بالقوه روش ­های مختلفی برای تعیین ارزش آنها دارند.

یکی از اولین کارهای استارت آپ، جمع­ آوری مبلغ قابل توجهی برای توسعه بیشتر محصول یا خدمت است. برای انجام این کار، کارآفرینان باید یک استدلال محکم یا یک نمونه اولیه، ارائه دهند که ادعای آنها را پشتیبانی کند و نشان دهد که ایده آن ها واقعا جدید است یا پیشرفت خوبی در مورد چیزی در بازار دارد.

اگرچه اکثریت قریب به اتفاق شرکت­‌های نوپا شکست می­‌خورند، اما برخی از موفق­ ترین کارآفرینان تاریخ استارتاپ­ هایی مانند مایکروسافت (بنیانگذار: بیل گیتس)، فورد موتور (بنیانگذار :هنری فورد) و مک دونالد (بنیانگذار: ری کروک) را ایجاد کردند.

استارت آپ

هشت ویژگی مشترک استارت آپ­ ها

همه استارت آپ­ ها دارای ویژگی­ های مشترکی هستند که مفهوم استارتاپ را برای ما گسترش می ­دهند و درک این اصطلاح را قابل فهم می‌کنند. این ویژگی­ ها عبارتند از:

۱- نوآوری

یک کسب و کار از نوع استارت آپ برای دستیابی به مزیت رقابتی در بازار، نیاز به عنصر متفاوتی دارد. نوآوری می­تواند این عنصر مزیتی را برای آن ها فراهم کند. نوآوری ممکن است در محصولات آن ها یا در مدل کسب و کار مرتبط با شرکت وجود داشته باشد.

نهایتا نوآوری نقش اساسی در موفقیت یک شرکت نوپا دارد، بنابراین همه کارآفرینان باید این جنبه را به طور جدی در نظر بگیرند.

۲- سابقه استارت آپ

در پاسخ سوال استارت آپ چیست باید بگوییم استارتاپ شرکت جدیدی است که هنوز در مراحل اولیه مدیریت برند، فروش و استخدام کارکنان مشغول فعالیت است. غالبا این اصطلاح را به مشاغلی که کمتر از ۳ سال در بازار فعالیت داشته ­اند، اختصاص می‌­دهند. در حالی­که این درست نیست. ممکن است شرکت شما ۷ سال سابقه فعالیت داشته باشد اما هنوز هم از آن به عنوان یک شرکت نوپا یاد کنند.

باید بدانید که سابقه استارت آپ فقط به سن فعالیت شرکت شما بستگی ندارد، بلکه با مجموعه خاصی از ویژگی­ ها در ارتباط است.

۳- رشد

هدف استارتاپ این است که رشد و توسعه باسرعتی را در حوزه خود تجربه کند. این یکی از نکاتی است که استارتاپ یک کسب و کار کوچک را متمایز می­کند

استارت آپ

۴- ریسک

اگر می­‌پرسید عدم‌قطعیت­ های استارت آپ چیست، پاسخ روشن است: هنگامی که یک استارتاپ راه ­اندازی می­‌شود، همراه با نوآوری، عدم قطعیت­ هایی از موفقیت در کسب و کار نیز در آن وجود دارد. به همین دلیل، این مدل شرکت­ های استارتاپی با نرخ شکست بالا، یک نوع سرمایه­ گذاری در معرض ریسک محسوب می­‌شوند.

۵- انعطاف­ پذیری استارت آپ

ممکن است بپرسید انعطاف­ پذیری استارت آپ به چه معناست؟ به عقیده ما یک شرکت نوپا بایستی بسیار پویا و آماده سازگاری با ناملایمات ممکن، باشد. با توجه به نیاز به اعتبارسنجی ایده تجاری شما، این شرکت­ ها باید آماده باشند تا محصول خود را متناسب با نیاز مشتری تنظیم کنند.

این ویژگی در مدل سایر کسب و کارها نیز وجود دارد زیرا نیاز به یافتن یک مدل تجاری پایدار، همیشه مطرح است. 

۶- حل یک مساله در استارت آپ

این نوع شرکت ­ها که با ایده نوآورانه همراه هستند، بر حل هر نوع مشکل موجود در بازار، تمرکز دارند. بنابراین استارت آپ ها موظفند با تمرکز روی محصول یا خدمات­شان در بازار و زندگی مردم، بهبود ایجاد کنند.

 

منبع:

https://ghazal.consulting/%d8%a7%d8%b5%d8%b7%d9%84%d8%a7%d8%ad-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%b1%d8%aa-%d8%a2%d9%be/

  • ۰۰/۰۶/۳۱
  • پیدایش 313

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی