فروشگاه نرمافزارهای اندروید و آیاواس
با فراگیرشدن استفاده از گوشیهای هوشمند، طیف وسیعی از نیازهای مختلف دراینزمینه پیدا شده است. در این میان بهدنبال تحریم اپلیکیشنهای ارائهدهنده خدمات به کاربران اندروید و آیاواس، ضرورت ایجاد اپلیکیشنهایی که بتوانند نیاز کاربران داخلی را برآورده کنند، روزبهروز بیشتر احساس میشد. بازار و مایکت دو استارتاپ معتبر و معروف ایرانی هستند که خدمات وسیعی به کاربران گوشیهای اندروید ارائه میدهند.
سیباپ و سیبچه هم استارتاپ های موفق ایرانی درزمینه ارائه خدمات به کاربران گوشیهای دارای سیستم عامل آیاواس هستند که توانستهاند تا حدود زیادی نیاز کاربران را در حوزه اپلیکیشن رفع کنند.
سرویس بهاشتراکگذاری ویدئو
از زمانی که یوتیوب فیلتر شد، جای خالی استارتاپی که بتواند سرویس بهاشتراکگذاری ویدئو را در ایران برعهده گیرد، احساس میشد. جعبه و آپارات از استارتاپ های موفق ایرانی هستند که توانستهاند نیاز کاربران را دراینزمینه رفع کنند.
کاریابی
جابینجا یکی دیگر از استارتاپ های موفق ایرانی به شمار میرود. این استارتاپ توانسته است رابطی میان افراد جویای کار و شرکتها باشد و درزمینه معرفی افراد متخصص به شرکتهای مختلف بسیار موفق عمل کند.
تلویزیون اینترنتی
این روزها تلویزیونهای اینترنتی به محبوبیت چشمگیری میان کاربران رسیدهاند. میتوانید تنها با پرداخت هزینه کمی بهعنوان حق اشتراک به منبع عظیمی از فیلمهای سینمایی داخلی و خارجی و سریالهای روز دنیا دسترسی پیدا کنید. تلوبیون، نماوا، فیلیمو و آیو از استارتاپ های موفق ایرانی درزمینه ارائه خدمات تلویزیون اینترنتی به کاربراناند.
سلامتی و تناسب اندام
استارتاپ نوبت دات آی آر یکی از استارتاپ های موفق ایرانی در حوزه خدمات درمانی و پزشکی است. این استارتاپ در کنار وبسایت پذیرش ۲۴، خدمات درمانی متنوعی به کاربران ارائه میدهد. با جستوجو در وبسایت این استارتاپها میتوانید بهسادگی درباره پزشک موردنظرتان اطلاعاتی کسب کنید و برای دیدن آنها نوبت بگیرید.
دکتر ساینا یکی از استارتاپ های موفق پزشکی است که کاربران می توانند با ثبتنام در آن، بهصورت آنلاین توسط پزشکان متخصص ویزیت شوند و مشاوره بگیرند. داروکده هم یکی دیگر از استارتاپ های موفق ایرانی در این حوزه است که به ثبت اطلاعات دارویی و فروش آنلاین داروها اختصاص دارد.
همچنین از سایر استارتاپ های مطرح در حوزه سلامت می توان به دکترتو نیز اشاره کرد.
خدمات عمومی و فنی
با راهاندازی استارتاپهای حوزه خدمات فنی و عمومی، نیاز کاربران به پیداکردن تعمیرکاران حرفهای یا ارائهدهندگان خدمات نظافتی و سرویسهای مختلف کاهش یافته است. آچاره، سنجاق، اسپارد و استادکار از استارتاپ های موفق ایرانی در حوزه خدمات فنی به حساب میآیند.
خدمات آموزشی
آموزشهای مجازی و خدمات آموزشی یکی دیگر از نیازهای روبهتوسعه در فضای اینترنتی است. خوشبختانه استارتاپهای فراوانی در این حوزه فعالیت میکنند که طیف گستردهای از خدمات آموزش از راه دور را به مشترکان و کاربران ارائه میدهند. اگر بخواهیم از استارتاپ های موفق ایرانی در حوزه خدمات آموزشی نام ببریم، فرادرس در صدر فهرست خواهد بود. این استارتاپ طیف متنوعی از خدمات آموزشی را به کاربران ارائه میدهد. استارتاپ موفق بعدی فرانش است. این استارتاپ هم مانند فرادرس، خدمات آموزش آنلاین به کاربران ارائه میکند.
منبع:
- ۰۰/۰۶/۲۱