استارتاپ های موفق دنیا، یک شب به این نقطهای که هستند نرسیدهاند. ایدهای نوپا بودند، سپس جوانه زدند و تیم ساختند. سرمایه جذب کردند و بارها شکست خوردند ولی به تلاششان ادامه دادند تا به یک استارتاپ موفق تبدیل شدند.
در ادامه شما را با چند استارتاپ موفق جهان آشنا میکنم:
معرفی 5 استارتاپ از اولین و موفق ترین های دنیا:
اگرچه همیشه، اولینها لزوما بهترینها نیستند اما شایستهی تقدیراند، چرا که جرئت اینکه برای رسیدن به رویاهایشان خطر کنند را پذیرفته اند. نام 5 استارتاپ موفق دنیا، که همه ی ما اسمشان به گوشمان خورده است:
1_نرم افزار اجتماعی اینستاگرام(instagram)
از موفقترین استارتاپهای دنیا اینستاگرام است. داستان از اینجا شروع شد که، دو پسر در 8 هفته، یک اپلیکیشن درست کردند.کوین سیستروم، فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد، که در زمینه Gmail و توسعه شرکت گوگل کار میکرد، آخر هفتههایش را صرف ساخت برنامهای میکرد که، امکان اشتراک عکس و آگهی از یک جا را داشته باشد و آن را Burbn مینامید. کوین با مایک کریگر، که یکی از اولین کاربران Burbn بود آشنا شد و در یک همکاری مشترک، باربن فقط به عکس خلاصه شد و تبدیل اینستاگرام شد.
2_نرم افزار اجتماعی واتسآپ(whatsapp)
یکی دیگر از اولین و موفق ترین استارتاپ های جهان واتسآپ است.جان کوم و برایان اکتون، دو دوست و همکار در یاهو، از این همه تبلیغات در یک صفحه خسته شدند. در سال 2007، هر دو یاهو را ترک کردند و بعد از یک سال، هر دو برای پیدا کردن کار به شرکت فیسبوک مراجعه کردند؛ اما موفق به پیدا کردن کار نشدند. آنها با هم WhatsApp را، در سال 2009 راه اندازی کردند. با این هدف که، خدمات آنها هیچ تبلیغاتی نداشته باشد و تمرکزشان فقط روی ارائه خدمت به کاربران و جلب اعتماد حفظ کنند.
3_نرم افزار پینترست(Pinterest)
پدر و مادر بن سیلبرمن پزشک بودند.او تصور میکرد قرار است راه والدین را ادامه دهد؛ او در سال 1999 در دانشگاه ییل، تحصیلات پزشکی، را آغاز کرد، اما خیلی زود فهمید که نمیخواهد پزشکی را ادامه دهد. پس از یک کنفرانس مشاورهای در واشنگتن دیسی، کار در گوگل و تجربهی یک برنامه ناموفق، او ایده دیگری را ارائه داد. در سال 2009، بن با دوستانش، پاول سییارا و اوان شارپ، در سایتی شروع به کار کردند که در آن افراد میتوانستند مجموعهای از مواردی را که به آن علاقهمندند، در قالب پین به اشتراک بگذارند تا دیگران هم ببینند.بن برای برنامهاش یک اسم مشخص کرد:Pinterest.
4_اسنپ چت(Snapchat)
ایوان اشپیگل، رگی براون و بابی مورفی، سه دوست از دانشگاه، در حال آزمایش مهارت های کارآفرینی خود بودند. اندکی پس از آن ، ایوان به عنوان یک ایده "میلیون دلاری" شناخته شد. آنها روی این برنامه کار کردند و به نام Picaboo راه اندازی کردند. اما بعداً پس از درگیری با رگی، اوان و بابی از او خواستند که گروهشان را ترک کند و نام برنامه را به اسنپ چت تغییر دادند.
5_بازی آنگریبرد(Angry Birds)
بنیانگذاران Angry Birds سعی در ایجاد یک موفقیت برای کاربر داشتند. برنامه و داستان بازی اینطور است که حتی اگر 51 بار شکست بخورید، فقط یک بار کافی ست تا موفق شوید!
منبع:
https://gozaraccelerator.ir/blogs/successful-startups-in-the-world
- ۰۰/۰۶/۰۴