پیدایش، سرمایه گذار استارت آپ شما

  • ۰
  • ۰

در دنیای امروزی که پیشرفت نوآوری و تکنولوژی با سرعت نور اتفاق می‌افتد، بازار استارت آپ‌ها بسیار داغ است. افراد خلاق بسیاری دارای ایده‌های کاربردی هستند که در مرحله جذب سرمایه استارت آپ اغلب با چالش روبرو می‌شوند. بسیاری از این افراد هنگام یافتن سرمایه‌گذار با دلسردی و ناامیدی از این کار منصرف می‌شوند و این چنین ایده‌های نوین زیر خاک دفن می‌شوند. در این مقاله به عمده‌ترین و موفق‌ترین راه‌های جذب سرمایه استارت آپ اشاره خواهیم نمود تا بتوانید بدون قبول دردسرهای زیاد بتوانید از ایده‌های خود سودآوری داشته باشید.

بسیاری از بنیان‌گذارهای استارت آپ جهت توسعه کسب‌وکار خود نیاز به سرمایه‌های قابل توجهی دارند تا بتوانند در جهات مناسب و بدون دغدغه مالی افکار خود را پیاده کنند و بتوانند استارت آپ خود را به خوبی مدیریت کنند. اگر با تکنیک‌های درست جذب سرمایه استارت آپ آشنا باشید، به گسترش ایده خود شتاب بخشیده و بدون توجه به موانع مالی به سودآوری و موفقیت دست خواهید یافت. بسیاری از نوآوران جهت شروع ایده خود نیاز به سرمایه مالی دارند ولی در کنار آن نمی‌خواهند بخشی از مالکیت ایده خود را به افراد سرمایه‌گذار ببخشند، برای اینگونه افراد روش‌های خاص جذب سرمایه استارت آپ وجود دارد که در ادامه به بیان آن‌ها خواهیم پرداخت.

 

 

جذب سرمایه استارت آپ

مراحل جذب سرمایه استارت آپ:

  • قدم اول: ارزش‌گذاری ایده‌های اجرایی

بسیاری از صاحبان ایده‌های ناب و جدید در مرحله اول سرمایه‌یابی دچار هیجان بالایی هستند و در نتیجه به نواقص ایده‌های خود توجه نمی‌کنند. بنابراین اینگونه وقتی وارد فاز جذب سرمایه استارت آپ می‌شوند در همان ورود با شکست مواجه می‌شوند زیرا با نقاط قوت و ضعف، هزینه‌ها و سودآوری نهایی ایده خود کاملا آشنایی ندارند و سرمایه‌گذار نمی‌تواند به آن‌ها اعتماد کامل داشته باشد. برای این مرحله بهتر است از مشاوران ارزش‌گذاری ایده‌های نوآور کمک بگیرید تا ایده شما را با توجه به نیازهای بازار و کمبودهای آن بررسی کنند و ارزیابی بیرونی انجام دهند.

اگر دید معقولانه‌ای داشته باشید، خود نیز می‌توانید از دید سرمایه‌گذار به طرح‌های خود نگاه کنید. سوال بسیار مهم این مرحله که بایستی پاسخ دقیق، کامل و با جزئیاتی برای آن داشته باشید، این است که: چرا سرمایه‌گذار در بین طرح‌های گوناگون باید روی ایده من سرمایه‌گذاری کند؟ ایده من دارای چه ویژگی‌های سودآوری است که ضمن منحصربفرد نمودن، آن را به یک کسب‌وکار آینده‌دار کمک می‌کند؟ اگر جواب معقول و مثبتی برای این دو سوال کلیدی یافتید، پس به سراغ مراحل بعدی ارزش‌گذاری و جذب سرمایه استارت آپ بروید.

 

 

سه کار حیاتی فاز اول ارزش‌گذاری ایده برای جذب سرمایه استارت آپ:

قابل توجه است که سه کار حیاتی فاز اول ارزش‌گذاری ایده برای جذب سرمایه استارت آپ عبارتند از:

  1. اجرا سازی تحقیقات گسترده بازار
  2. مشخص سازی کامل و دقیق بازار هدف
  3. تعیین ارزش تجاری ایده یا طرح مورد نظر

 

  • قدم دوم تبدیل ایده به یک طرح کسب‌وکار:

یک نکته حائز اهمیت که باعث شکست اغلب ایده‌ها در جذب سرمایه استارت آپ می‌شود، این امر است که صاحبان ایده از زبان مشترک بازار سرمایه برای جذب و تامین سرمایه استفاده نمی‌کنند. در حقیقت دانستن نقاط قوت، ریسک‌ها و سودآوری از دید صاحبان ایده کافی نیست بلکه بایستی تمامی این حقایق به مستندات قابل قبول دنیای کسب‌وکار تبدیل شود تا افراد بتوانند طرح مورد نظر را از زوایای مختلف مالی و غیرمالی بررسی کنند تا بتوانند آینده حقیقی طرح را بررسی کنند.

باید از قالب‌های طرح‌ریزی کسب‌وکار قانونی برای ایده خود استفاده کنید و بتوانید مسیر موفقیت ایده خود را کاملا قدم به قدم ترسیم کنید. بایستی بتوانید با توجه به شرایط روز بازار کلیه هزینه‌ها و درآمدهای طرح خود را نزدیک به واقعیت تخمین بزنید و چند مرحله کلیه این اعداد را بالا پایین کنید.

جذب سرمایه استارت آپ

با انجام این کار طرح شما آماده نیست بلکه این طرح به مشاوران مالی و کسب‌وکار بایستی ارجاع داده شود تا آنان از دید بیرونی شرایط ایده را بررسی کنند و اعداد مورد نظر را ارزیابی کنند. اگر اعداد پیش‌بینی‌شده مشاوران به اعداد صاحبان نزدیک بود، پس این ایده قابلیت تبدیل به کسب‌وکار را دارد و می‌توان به دنبال جذب سرمایه استارت آپ بود. برای قدم پیاده‌سازی ایده در قالب طرح کسب‌و کار برای جذب سرمایه استارت آپ سه کار اساسی بایستی انجام دهید:

  1. شناسایی کلیه نیازهای مالی
  2. تعیین مقدار سرمایه لازم برای فرایند شروع کسب و کار
  3. مشخص سازی ابعاد کامل طرح کسب و کار

 

سرمایه‌گذاری در استارت آپ:

یکی از کلیدی‌ترین کارهای مورد نیاز جذب سرمایه استارت آپ ایجاد محصول یا نمونه اولیه است تا بتوان طرح را به طور فیزیکی به سرمایه‌گذار نشان داد و تست کرد. ساخت نمونه اولیه اغلب به زمان و پول کافی نیاز دارد که ممکن است بسیاری از افراد صاحب ایده از پیاده‌سازی کامل آن ناتوان باشند. بنابراین در این شرایط بهتر است که از یک یا چند بنیان‌گذار فنی برای توسعه محصول خود و جذب سرمایه استارت آپ کمک بگیرید. این کمک دارای هزینه‌ای است که اغلب بخشش بخشی از مالکیت ایده به بنیان‌گذاران فنی می‌باشد. بسیاری از افراد علاقه چندانی به انجام این کار ندارند ولی بایستی توجه کنید که امکان دارد این مهندسان فنی ایده شما را گسترش دهند و با افزودن یک یا چند قابلیت محصول ویژه‌ای ایجاد کنند تا طرح مورد قبول سرمایه‌گذاران واقع شود.

 

این فاز از جذب سرمایه استارت آپ، مرحله ایجاد حداقل یا کمینه محصول پذیرفتنی(MVP) اطلاق می‌شود که با توجه به نوع و ابعاد ایده نیاز به تیم‌های تخصصی دارد تا بتواند در بازار با موفقیت روبرو شود. کمینه محصول پذیرفتنی تمام آنچه است که صاحب ایده در اختیار سرمایه‌گذار قرار می‌دهد تا تمام گفته‌هایش بر روی کاغذ را به واقعیت تبدیل کند. برای این مرحله سه کار حیاتی وجود دارد:

  1. یک تیم فنی بیابید.
  2. با استفاده از نرم افزارهای طراحی پروتایپ خود را بسازید.
  3. با در اختیار داشتن کمینه محصول پذیرفتنی برای جذب سرمایه استارت آپ شروع به کار شوید.

 

منبع:

https://maktabkhooneh.org/mag/raise-capital-for-startups/

  • ۰۰/۰۶/۰۳
  • پیدایش 313

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی