پیدایش، سرمایه گذار استارت آپ شما

  • ۰
  • ۰

موانع موجود در شرکت‎ها برای همکاری با استارتاپ ها

حتی وقتی شرکت‌ها تصمیم‏ می‌گیرند با استارتاپ‌ها همکاری کنند، موانعی بر سر راه این همکاری وجود داد. برخی از عواملی که بر این همکاری تاثیرگذار هستند، عمومی است نظیر اعتماد و علاقه متقابل که برای همه شناخته شده است. براساس بررسی‌های انجام شده، بسیاری از مدیران شرکت‌ها و مدیران نوآوری گزارش داده‌اند، بزرگترین مانع همکاری موثر با استارتاپ‌ها اغلب درونی و مرتبط با موضوعاتی نظیر استراتژی، فرهنگ سازمان، ساختار و یا فرآیندهای داخلی سازمان بوده است.

از سوی دیگر بزرگترین چالش معرفی شده توسط استارتاپ‌ها، سرعت بوده است. نیمی از استارتاپ‌ها گزارش دادند که بزرگترین مشکل، چرخه طولانی و تصمیم‌گیری کند از طرف شرکت ها است. مشکل بعدی به هماهنگی‌های دورن سازمانی مربوط می‎گردد. براساس گزارش یک سوم از استارتاپ‌ها، ارتباطات ضعیف، تغییر اشخاص مورد تماس و یا فرآیندهای نامشخص یکی دیگر از مشکلات عمده برسر راه همکاری میان آنها و شرکت‌هاست. اگرچه که استارتاپ ‎ها نیز با موانع درونی نظیر کمبود منبع یا تجربه روبرو هستند ولی به دلیل اینکه شرکت‌های بزرگ از ظرفیت بیشتری برخودار هستند، در این نوشته به بررسی موانع داخلی شرکت‌ها و کاوش عمیق در آنها خواهیم پرداخت.

 

موانع همکاری با استارتاپ

 

موانع همکاری با استارتاپ ها

١. موانع استراتژیک

شرکت‌های بزرگ سازمان‎های پیچیده‌ای هستند غالبا با اهداف و استراتژی‌های متضاد. بنابراین عدم همسویی استراتژیک میان بخش‌های مختلف درباره هدف و نقش همکاری‌های خارجی می تواند یک مانع اساسی در شرکت باشد. عدم وجود یک دیدگاه مشترک در شرکت نسبت به نوآوری می‌تواند الویت‌های متنوعی را ایحاد کند که مانع بزرگی در برابر تصمیم‌گیرهای سریع بوده و در نهایت مانع شکل‌گیری یک همکاری اثربخش می‌گردد.

 

  • توصیه‌های کاربردی برای شرکت‌ها

– پیش از شروع هرگونه ارتباط با استارتاپ‌ ها، اهداف خود را تدوین کنید: بر نیازهای واقعی تمرکز کنید نه بر مسئولیت اجتماعی شرکت یا روابط عمومی.

– فرآیند نوآوری باز را در داخل مجموعه با کمک معرفی مزایای همکاری و تهیه طرح‌های همکاری و اینکه این طرح‌ها و برنامه‌ها چگونه منجر به ایجاد موفقیت در شرکت می‌شوند، توضیح دهید.

– مدیران رده بالای شرکت را از طریق آموزش مدیران رده میانی در مورد مزایان نوآوری و ریسک‌های موجود در همکاری با آنها، دور نگه دارید. بهتر است این آموزش‌ها با ارائه شواهد قانع کننده‌ای همراه باشد به عنوان مثال مطالعات موردی رقبا در استفاده از شیوه‌های نوآورانه.

– اطمینان حاصل کنید که این همکاری به طور موثری با اهداف شرکت ارتباط برقرار می‌کند و به همگان کمک می‌کند تا در همان جهت گام بردارند.

– در شرایطی که هنوز برقراری ارتباط با استارتاپ‎ ها مورد قبول اکثریت واقع نشده است، شاید بهترین کار، ارائه یک برنامه آزمایشی در مقیاس کوچک است که در صورت موفقیت این کار تکرار و توسعه یابد.

 

موانع همکاری با استارتاپ

 

٢. مشکلات ساختاری

غلبه بر موانع ساختاری، بسیار دشوار است، به ویژه در شرکت‌های بزرگ و موفق. شرکت‌های بزرگ معمولا دارای یک ساختار تصمیم‌گیری سلسله مراتبی هستند. مشکل دیگر این است که فردی که تصمیم را می‌گیرید با فردی که در جریان امور و نیازهای سازمان‌هاست، با یکدیگر بسیار فاصله دارند. در این ساختارهای سلسله مراتبی سخت حتی اگر یکی از افراد شرکت اجازه انجام یک فعالیت نوآورانه یا همکاری با استارتاپ‌ها را داشته باشد به احتمال خیلی کم این کار را انجام می‌دهد چون همیشه این احتمال وجود دارد که این درخواست توسط فردی در رده بالاتر، تحت تاثیر قرار گیرد.  

 

  • توصیه های کاربردی برای شرکت‌ها

– اولین قدم پیشنهادی بازبینی ساختار سازمانی شرکت است. براین اساس، تعدادی از ایده‌ های جدید، نظیر ایجاد یک مسابقه داخلی در واحد تحقیق و توسعه، ایجاد یک تیم نوآوری کاملا جدید و یا ایجاد یک نهاد جدید برای راهبری نوآوری های داخلی شرکت ممکن است بوجود آید.

– به جای مشارکت و همکاری با واحدهای داخلی سازمان، همکاری با سایر واحدها و شرکت های خارج از سازمان را در نظر بگیرید. بسیاری از شرکتها از مزایای استفاده از تجربه و دانش شرکای خود خبر می‌دهند.

 

منبع:

https://dmondgroup.com/%d9%85%d9%88%d8%a7%d9%86%d8%b9-%d9%87%d9%85%da%a9%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%b1%d8%aa%d8%a7%d9%be/

  • ۰۰/۰۵/۱۱
  • پیدایش 313

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی